THE YOGI COMPANY

YOGA HAS THE POWER TO TRANSFORM YOUR PROFESSIONAL LIFE

 

ABOUT 

THE YOGI COMPANY

Onze visie is dat ieder mens uniek is en een eigen bijzondere rol heeft in de wereld. Iedereen is in staat dit unieke stukje van zichzelf te ontdekken om zo een bewust en waardevol leven te kunnen leiden. Het wordt echter steeds lastiger dit authentieke karakter bij jezelf te herkennen en toe te passen. In onze cultuur is zo veel bepaald voor ons dat we eigenlijk steeds minder uitgedaagd worden het unieke, onbeperkte potentieel in onszelf aan te spreken. We creëren patronen die ons niet verder brengen. Het vervelende is dat we daardoor vaak ‘afvlakken’ of in conflict komen met onszelf. Belangrijke voorbeelden hiervan zijn stress, lichamelijke klachten of verslaving aan alcohol of drugs.

Maarten van Bijsterveldt oprichter van THE YOGI COMPANY.

48 jaar, vader van 3 kinderen en woont in Tilburg.

Maarten is internationaal gecertificeerd Kundalini Yoga leraar.

 

Maarten is met Kundalini Yoga in aanraking gekomen in 2012. HIj was directeur bij een bank, had veel stress, werkte veel uren, had een druk gezinsleven en hield er een erg ongezonde levensstijl op na met ongezond eten en veel alcohol. Dit was vragen om problemen. Hij wist dat hij deze levensstijl niet kon voortzetten, maar hij kreeg het niet voor elkaar om te switchen naar een nieuwe gezondere en meer energieke levenstijl.  

 

Tot hij 'bij toeval' in aanraking kwam met zijn Kundalini Yoga leraar. Hij herkende zijn worsteling. Hij gaf inzicht in patronen en leerde Maarten met Kundalini Yoga technieken om deze patronen te doorbreken. 

Door deze ervaring en zijn management skills, ontwikkelde Maarten zich tot waar hij nu staat en heeft hij de vertaalslag kunnen maken naar het zakelijke en werd THE YOGI COMPANY opgericht, met unieke professionele trainingsprogramma's for corporate professionals.

 

Maarten aan het woord:

'Je bent constant in contact met alles wat er om je heen gebeurt. Je hebt een gezin, een relatie, familie. Je hebt werk, vrienden en verplichtingen. Maar je hebt ook doelen, ambities en dromen. En dit alles laat zich soms lastig combineren of is soms te veel. Ik weet als geen ander, dat het soms zelfs zo veel is, dat je het overzicht verliest en je niet weet hoe je dit alles in balans houdt.

 

Bij THE YOGI COMPANY geloven wij, dat dit gevoel van onbalans tussen jou en alles om je heen te maken heeft met jouzelf. Niet alles om je heen bepaalt wat jou overkomt en hoe jij je voelt. Jij bepaalt voor 100% jouw leven en de richting van je carriere en van je bedrijf.

 

Het is mogelijk jouw maximale potentieel te benutten door bestaande gewoontes en patronen te doorbreken. Door een nieuw patroon toe te voegen aan je levensstijl, sluit je bijna automatisch een ander, oud patroon uit. En het mooie daarvan is dat, als je één klein ding in je werkwijze verandert, je werkwijze automatisch in zijn geheel veranderd.

 

Eerst klein en bijna niet merkbaar maar op termijn veel groter en impactvoller. En dit is het begin van het benutten van je onbeperkt potentieel. Je moet wel moeite doen om te veranderen. Het vergt een doel, commitment en discipline om verder te komen.

 

THE YOGI COMPANY - YOGA FOR PROFESSIONALS PROGRAMMA'S bieden een manier om dit commitment en discipline te creëren en vast te houden.

 

YOGA FOR PROEFESSIONALS

NETHERLANDS

INFO@THEYOGICOMPANY.COM

(0031) 06 - 375 44 309

CONTACT DETAILS

LAATSTE NIEUWS

 

JANUARI 2019

THE YOGI COMPANY ORGANISEERT VANAF NU OOK 2-DAAGSE INTENSIVE HEI SESSIES

 

DECEMBER 2018

EEN GEÏNSPIREERD TOT THE CORE 2019 GEWENST!!

 WIL JIJ PROFESIONELE VERANDERING VOOR JEZELF EN IN JE BEDRIJF ?

 

WIJ ZORGEN VOOR VERANDERING!

WIJ MAKEN EEN VOORSTEL OP MAAT EN GAAN AAN DE SLAG.

 

THE YOGI COMPANY 

TRANSFORM INSPIRE LiFESTYLE